Tap i første hjemmekamp

Men bak resultatet skjulte det seg et ungt MIF2-lag som viste at de kan prestere på dette nivået.

For i sola på Consto Arena var det MIF-rekruttene som åpnet best. Snaut åtte minutter var spilt da Alie Conteh fikk ballen i beina av en Bærum-spiller. Sierraleoneren så at målvakten stod langt ute og løftet ballen elegant i mål med yttersiden av foten fra 35 meter. En vakker måte å presentere seg på!

Og de unge MIF-guttene fortsatte å kontrollere kampen. Imidlertid ble det baklengs da en misforståelse i hjemmelagets forsvar gjorde at bæringene enkelt kunne utlikne etter tjue minutters spill. Og 1-1 ble også pauseresultatet.

Trener Lars Granaas kunne se de unge MIF2-spillerne levere en hederlig innsats mot Bærum i sola på Consto Arena mandag.

Bærum har en målmaskin

Men Bærum ved sin storskårer Lasse Bransdal – som laget alle fire målene da de gule fra Kadettangen slo KFUM2 i serieåpningen – viste sin klasse da han sendte bortelaget i ledelsen før det var spilt to minutter av andre omgang.

Så kom det to kjappe da kampen nærmet seg en time gammel. Først fikk bortelaget et korrekt straffespark, før deres fjerde kom rett etterpå. Det ble helsvart da Bærum økte til 1-5 etter sytti minutter, men MIF2 ville gi det et forsøk da Birhat Niwar først reduserte etter 74 minutter før hjemmelaget egentlig var det beste det siste kvarteret. Men mål ble det ikke, slik at det endte med 2-5.

Mye bra bak resultatet

Likevel – bak det resultatet skjulte det seg et meget ungt MIF2-lag som i lange perioder spilte jevnt med en av opprykksfavorittene, noe som var en god opplevelse for unge spillere og som skaper håp i spillergruppa.

Neste kamp blir lokaloppgjøret mot Åssiden borte. Den kampen går av stabelen søndag 21. april kl 17.00, og ta gjerne den korte turen for å se god fotball og hilse på gamle kjente!