Logo

Tar ferie med tap..

Tidenes første tap for Notodden

Mjøndalen kom fra 6 kamper uten tap, men i siste kamp før sommerpausen i Obos-ligaen ble det 0-1 tap mot Notodden.

Bortelaget, for anledningen i hvitt, tok tak i kampen fra avspark og styrte spillet de første 45 minuttene. Hjemmelaget hadde en avslutning på mål i første omgang, den scoret de på. Etter 22 minutter scoret Martin Brekke etter en flott kontring. Innlegget kom fra venstresiden og en umarkert Brekke fikk komme inn på bakre og sette ballen kontant bak Lukas.

De brune kom til noen halvsjanser i første omgang. Den største sjansen hadde Ylldren etter innlegg fra Bojang, dessverre kom ballen for tett på og avslutningen gikk på utsiden av målet.

I pausen ba Vegard om høyere balltempo. Annen omgang ga total MIF-dominans, men ingen flere mål. De brune spilte og spilte ball, men kvalitet og trøkk foran motstanders mål var fraværende. Tross uendelige mange dødballer ble det ikke noe å juble for for de mange fremmøtte fra Mjøndalen.

Dommeren la til hele 5 minutter, men det hjalp heller ikke. Dette var tydeligvis dagen da vi ikke skulle score, kampen ebbet ut med 1-0 til Notodden. Første gang i historien at Notodden slår Mjøndalen, en taktisk god kamp og heroisk innsats foran eget mål sørget for det.

Lukas, Eid og Starke Hedlund avsluttet sine låneperioder i MIF etter denne kampen.

Nå er det ferie for gutta, 22.juli er Levanger motstander på hjemmebane. Til den kampen er Sousha Makani tilbake og ny-signeringen Olivier Occean er spilleklar for de brune.