Takk for innsatsen i brunt!

Daniel Skare og Mathias Bauer har begge sin rettmessige del av æren for at andrelaget, på spektakulært vis, reddet plassen i Norsk Tipping-ligaen. Nå skilles våre veier.

Annonse:

Daniel kom til oss fra Vollen i Asker høsten 2019, like før han fylte 16 år. Etter noen kamper på U17 debuterte han for rekruttlaget mot Lyn, på Bislett den 26. oktober. Juli 2021 tok han steget opp og signerte proffkontrakt, og samme måned debuterte han for A-laget mot Åssiden i NM. Et par Corona-sesonger satte noen begrensninger for fotball, men totalt har Daniel fått med seg 45 kamper for andrelaget og sju NM- og OBOS-kamper for A-laget. 20-åringen har slitt med noen skadeproblemer i sin tid på A-laget, men har de siste seks månedene fått trent godt. Noe de som har fulgt andrelaget sine kamper, har sett resultatet av på banen, hvor Daniel har blitt en markant spiller i høst.

«Daniel har vært uheldig med skader, men har etter et halvt år med god trening, gjort det veldig bra. Jeg tror at han vil utvikle seg videre i en klubb som gir ham muligheten til førstelagsspill, og at han vil ta steget opp på et høyere nivå» - sier Kevin om midtbanespilleren.

Mathias har hatt en kortere tid i brunt, men også han har levert et viktig bidrag til klubben. 20-åringen fra Oberstdorf og Vikersund trente med laget en periode i 2022, og imponerte Kevin med god fotballforståelse og ferdigheter. Så når Quint og Adrian forsvant i sommer, visste Kevin at Mathias kunne være en god erstatter, og en som ville gi Skogen og nyervervelsen Holten god konkurranse om plassen i midtforsvaret. Det ble lite med spilletid på førstelaget, men unggutten var sterkt delaktig i at andrelaget overlevde i sin divisjon.

«Heldig for oss, men uheldig for Mathias, ble Holten og Skogen raskt et svært godt stopperpar sammen. Han er en fantastisk gutt, alltid villig til å hjelpe andre og veldig seriøs i sitt treningsarbeid. Han bidro stort til å hjelpe MIF 2 med å holde seg i 3. divisjon.» - skryter Kevin.

Vi takker for innsatsen, og ønsker begge lykke til videre!

Annonse fra Obos-ligaen: