Syver forlenger ut 2024

Forrige uke fylte han tjue år, og i dag ble det klart at Syver Skaar Eriksen har skrevet under kontrakt med Mjøndalen ut 2024-sesongen.

Annonse:

Vegard Hansen er fornøyd med dagens nyhet:

- Det er veldig hyggelig at en fra eget akademi har debutert, slått gjennom og skrevet langtidskontrakt innenfor et så kort tidsrom.

Han legger også til at det er viktig å skrive langtidskontrakt med unge spillere tidlig.

- Vi ønsker å satse på Syver, og belønner ham for den innsatsen han har gjort gjennom denne kontrakten. Han har jobbet hardt og gjort seg fortjent til de sjansene han har fått.

Også andre unge spillere banker på fra akademiet, noe som gleder hovedtreneren.

- At Syver får kontrakt ut 2024 viser også andre unge spillere at det er mulig å slå gjennom hvis de jobber hardt. Vi ønsker å ha Syver her lenge og tror han kommer til å bidra stort til at klubben tar ytterligere steg i sin utvikling.

Sportslig leder André Nevstad følger opp:

- Syver slo gjennom i fjor høst og etablerte seg på laget som fast høyreback. Vi i MIF er veldig fornøyd med at Syver har forlenget med oss ut 2024-sesongen.

Han legger også til at klubben nå har sikret seg et forbilde for de yngre i klubben.

- Han imponerte mange i fjor høst, og er en offensiv og moderne back som har gått gradene gjennom akademiet vårt. Med sine gode holdninger og tålmodighet i treningsarbeidet er han også en rollemodell for yngre spillere, forteller Nevstad.

Syver selv setter pris på tilliten klubben nå viser ham:

- Jeg setter pris på å få denne muligheten. Det er en tillitserklæring fra MIF og viser at de har tro på meg. Jeg ønsker så absolutt å vise meg tilliten verdig, sier Syver, som er på vei tilbake fra skade og antakelig får spilletid lørdag i den siste treningskampen før seriestart. 

Annonse fra Obos-ligaen: