Surt bortetap

Et omdiskutert mål ble forskjellen på Odd og Mjøndalen.

Vegard Hansen gjorde kun ett bytte i forkant av den tøffe bortekampen mot Odd. Svenske Jacob Bergström kom inn på spissplass.

Nyervervelsen brukte kort tid på å introdusere seg. Kun noen minutter ut i kampen satte han ballen i stolpen. Og han var avgjørende da de brune tok ledelsen. Spissen jaget ballen og tvang frem en svak klarering. Den omsatte Tonny Brochmann i mål. En overraksende start på kampen.

Odd hamret løs utover i omgangen og fikk til slutt en scoring og dermed gikk lagene til pause på 1-1.

Mjøndalen åpnet friskt etter hvilen og fikk et nytt ledermål etter flott opprulling på høyresiden. Vetle Dragsnes får til slutt tak i den ledige ballen og bredsider enkelt inn 1-2. Før dette var nevnte Bergström nære på med et hodestøt.

Odd våknet til igjen og satte i et stormløp mot Julian Faye Lund. Det resulterte først i ett mål og så ett til. Vinnermålet var av det omdiskuterte slaget. William Sell ble feid i bakken da han skulle klarere ballen ut av feltet. Noe dommer Trygve Kjensli ikke fikk med seg og dømte i stedet mål.

Stort mer rakk ingen av lagene og Mjøndalen gikk dermed på et bortetap med kun tre runder igjen av Eliteserien.