Stian med ny kontrakt

Stian Semb Aasmundsen har signert kontrakt med Mjøndalen som gjør at han blir MIF-spiller minst ut året.

Annonse:

31-åringen har vært på banen i fem eliteseriekamper så langt i år og kjemper i hovedsak om plassene som indreløper på midtbanen. Imidlertid har han også vikariert på høyreback og er derfor en viktig mann å ha i troppen, ikke bare på grunn av sine ferdigheter som fotballspiller, men også siden han er en rutinert herremann i en stall med mange unggutter.

Tønsberg-gutten er inne i sin andre periode i klubben etter at han kom fra Kristiansund før seriestart i 2019. Han var først i klubben fra 2013 og var med på opprykket i 2014. Sin første sesong på toppnivå i norsk fotball gjorde han så bra at han ble hentet av Jönköping Södra i Allsvenskan. Her ble han i to sesonger før Kristiansund hentet ham til seg foran 2018-sesongen. Det ble med en sesong her før han altså igjen i all hemmelighet endte opp i Mjøndalen.

Ble MIF-spiller i all hemmelighet

Da han ble presentert som ny spiller av Kenneth Karlsen på supporternes kickoff, var det så hemmelig at heller ikke hovedtrener Vegard Hansen visste noe. Siden da har han spilt 62 kamper for klubben i Eliteserien, og Hansen er glad for at han Aasmundsen har skrevet under videre.

- Kontrakten han skrev under da han kom fra Kristiansund gjaldt opprinnelig bare ut juli, og vi er glade for å ha sikret oss Stian minst ut sesongen. Han spilte en bra kamp i går og blir viktig for oss utover. 

Utelukker ikke ytterligere forlengelse

Han utelukker heller ikke at det blir spill i brunt for Stian også i 2022.

- I første omgang forlenger vi nå ut denne sesongen, så ser vi an situasjonen ved nyttår, forklarer hovedtreneren.

Stian selv er også glad for å være en del av MIF ut 2021-sesongen:

Vi har en spennende spillergruppe som jeg er glad for å fortsatt være en del av. I første omgang var det naturlig å tenke forlengelse ut denne sesongen, siden kontrakten min går ut i sommer. Jeg takker klubben for tilliten og gleder meg til å bidra videre i MIF, sier han i en kommentar.

Annonse fra Obos-ligaen: