Sondre Skogen klar for MIF

Det er klart at Mjøndalen henter midtstopperen Sondre Skogen fra Nederland.

Annonse:

Skogen er opprinnelig fra Lierne i Trøndelag, og mannen som blir 22 år på lørdag spilte sin ungdomsfotball i Steinkjer, før han endte opp i Rosenborgs akademi i 2016. Høsten 2020 hentet tidligere RBK-sjef Rini Coolen ham til Feyenoords ungdomsakademi. Herfra ble han vinteren 2021 lånt ut til Excelsior på nest øverste nivå i tresko- og tulipanlandet. Skogen har også fire kamper for Norges G16-landslag. 

Jan-Remi Dalen forteller at MIF i Skogen får en godt skolert midtstopper.

- Med sin bakgrunn fra både Rosenborg og Feyenoord har han gått en god skole. Sondre er en kapteinstype som har spilt mange kamper både for Rosenborgs andrelag og Feyenoords U21-lag. Han er en duellsterk og god med ball, i det hele tatt en spennende spiller i en fin alder som vi har jobbet en stund med å få til klubben. 

Dalen er ærlig på at klubben trengte å hente inn en erstatter for Markus Nakkim. 

- Vi er veldig fornøyde med de midtstopperne vi har allerede, men de er for få i antall. Å hente inn Sondre skjerper dessuten konkurransen, noe som øker kvaliteten på trening og gjør at vi står bedre rustet for innspurten i OBOS-ligaen, sier sjefen for spillerlogistikk i MIF. 

Sondre Skogen har skrevet under en avtale med MIF som strekker seg ut 2024. 

Annonse fra Obos-ligaen: