Slukket Brann

Vetle Dragsnes tok på seg brannmannsjobben og leverte både målgivende og scoring mot Brann.

Annonse:


Før kampen hadde ikke Mjøndalen tapt hjemme mot Brann på 44 år. Og det skulle ikke endre seg etter søndagens forestilling.

De brune gikk rett i strupen på bortelaget fra start og kampen var kun åtte minutter gammel da Sondre Liseth sendte en langball mot Vetle Dragsnes. Backen gikk ned til dødlinja og slo lavt tilbake. Ballen nådde Stian Aasmundsen som bredsidet inn ledermålet.

Brann hevet seg etter baklengsen og trøkket Mjøndalen inn på egen halvdel. Og til slutt fikk bergenserne betalt. En corner ble klarert rett opp i lufta. Den duellen stod mellom to Brann-spillere før en umarkert Daouda Bamba kunne sette i utligningen fra kloss hold.

Første omgang bød ikke på de største sjansene etter 1-1 og lagene gikk til pause med ett poeng hver halvveis i lomma.

Utover i andre omgang festet Mjøndalen et bedre grep om kampen. Hjemmelaget løp mest og jobbet hardest. Og det gir som oftest resultater.

Da timen nesten var passert fikk Dragsnes ballen på skuddhold. Han fyrte av og traff en Brann-spiller i forsøket. Ballen tok en flott bue over Håkon Opdal og duppet ned i mål. Og dermed var Mjøndalen i føringen igjen.

MIF fortsatte det gode presset og nektet bortelaget rom til å utfordre i, og skapte de fleste sjansene i omgangen. I alle fall nok til at seieren var fortjent.

Tre poeng ga et lite hopp opp på tabellen til 11. plass og totalt 20 poeng når 18 runder er spilt.

Annonse fra Eliteserien: