Slo Skeid i Lillestrøm

Mjøndalen var best og scoret flest i treningskampen mot OBOS-ligalaget Skeid.

Mjøndalen startet med en noe uortodoks startoppstilling med blant andre Alfred Scriven som indreløper, Joackim Olsen Solberg på stopperplass og William Sell på høyrekanten. I mål stod LSKs 18 år gamle tredjekeeper Mads Christiansen. Fraværende var Fredrik Brustad, Tonny Brochmann og Sondre Liseth grunnet smårusk.

Mjøndalen fikk en pangstart på treningskampen mot Skeid. Kun sju minutter ut i kampen fikk Alfred Scriven boltreplass rett utenfor 16-meteren til Skeid. Han ladet slegga og sendte kula i lengste hjørnet. 1-0.

Sell doblet

Mjøndalen med god kontroll defensivt i starten. Så komfortabel var Akeem Latifu at han tok med ballen fra egen banehalvdel, fintet ut et par mann, før han skøyt. Skuddet gikk dessverre stolpe ut.

En hardtarbeidende Olivier Occean ville også på scoringslista, men headingen hans midtveis i omgangen endte også i stolpen. Returen var nære på å ende i scoring, men Skeid fikk klarert i siste liten.

William Sell hadde mer hell, da han forsøkte seg fra skrått hold. Ballen gikk via en forsvarer og i bue over en utspill Skeid-keeper. 2-0 etter i 36. minutt.

Cornermål

De siste ti miunttene falt kvalitetsmessig, noe Skeid utnyttet. Fra kloss hold fikk de sin redusering rett før sidebytte og dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-1.

De brune virket solide og hadde god kontroll i andre omgang. Christian Gauseth økte til 3-1 på corner. Kapteinen støtet inn ballen med hodet på første stolpe.

Innbytter Mathias Fredriksen kom til et par gode avslutninger, men skuddene var ikke godt nok plassert.

Mjøndalen avsluttet kampen med fire U19-spillere og de siste ti minuttene var Skeid langt farligere frempå uten å score. Og flere mål ble det heller ikke. Mjøndalen vant - forholdsvis komfortabelt og kontrollert.

Mjøndalen - Skeid 3-1 (2-1)