Slo Godset i serieåpninga

Mjøndalen U19 fikk en kanonstart på den nasjonale serien.

Den første serierunden i nasjonal G18 ble ble sparket igang på Isachsen stadion lørdag, hvor Mjøndalen U19 møtte nabo Strømsgodset.

Kampen ble tett og jevn med Godset som det førende laget i 1. omgang. De kunne lett tatt ledelsen, men MIF reddet på strek av og var heldige da et par skudd strøk utenfor.

Bakre firer og keeper Thomas Johannessen jobbet imidlertid godt og holdt unna. Stian Rebo måtte ut med skade etter 30 minutter og ble erstattet av Sebastian Skjold i midtforsvaret.

Godset tok ledelsen fem minutter inn i 2. omgang, men etter dette tok Mjøndalen mer og mer over og det var fortjent da Erick Sagbakken utlignet på noe som nok var et innlegg som gikk over keeper og i mål via stanga.

Etter dette bølget kampen frem og tilbake og det var mange tøffe dueller. Ari Sagbakken gikk i front og kriget godt i sin sentrale midtbanerolle. 15 min før slutt gikk MIF opp i ledelsen etter corner fra Tobias Karlsen hvor Frank Bamenye smelte inn 2-1 på volley fra 16 meter.

Kampen fortsatte mot slutten med mye kriging og duellspill hvor MIF tok godt for seg. En herlig seier ble det når dommeren blåste av for full tid. Forøvrig meget bra dømt av Rune Kjørstad.

Mjøndalen - Strømsgodset 2-1 (0-0)