Slo erkerivalen

«Bare» en treningskamp, men artig lell!

Annonse:

Mjøndalen imponerte tidvis mot eliteseriemotstand da Strømsgodset gjestet Consto Arena fredag ettermiddag. For det var solid fra start til slutt da bruntrøyene vant 2-1 mot erkerivalen.

Det var sjansefattig inntil Strømsgodsets forsvar bestemte seg for å spille ballen rett i beina på Mats Pedersen etter en halvtimes tid, og hurtigtoget fra nord gjorde ingen feil alene med Per Kristian Bråtveit i gjestenes mål. Dermed stod det 1-0 til Mjøndalen, og det ble også pauseresultatet i en kamp hvor bruntrøyene var klart best mot et lag med mye rutine fra øverste nivå i norsk fotball.

I andre omgang kom gjestene mer med, til tross for mange spillerbytter. Men det var likevel langt mellom sjansene, selv om Strømsgodset traff tverrliggeren med et langskudd. Og det var Mjøndalen som skulle få ballen i nettet.

Presset Godset til feil

For Mjøndalen presset høyt, og da gjorde Strømsgodsets forsvar feil. Igjen ble ballen spilt rett i beina på en MIF-spiller, og Love Reuterswärd var uegoistisk da han spilte ballen til Brinder Singh, som var fri på høyre side. Og den unge drammenseren gjorde ingen feil mot gamleklubben, slik at det stod 2-0 på måltavla halvveis i andre omgang.

Strømsgodset fikk et trøstemål ved Marcus Mehnert kvarteret før slutt, men det var Mjøndalen som var best og vant fullt fortjent. Årets MIF-lag begynner å få satt en klar spillestil, og det så veldig solid ut mot eliteseriemotstand denne ettermiddag. Både spill og innsats varmet i det sure været, og det er grunn til gryende optimisme for brune venner og supportere foran 2024-sesongen.

Neste treningskamp er mot Hønefoss Ballklubb lørdag 24. februar. Stedet er Consto Arena og avspark er klokka 14.00. Møt gjerne opp!

Dagens MIF XI slik laget startet:

I mål: Thomas Kinn

Forsvar: Syver Skaar Eriksen – Sondre Skogen – Rasmus Holten – Sivert Øverby

Midtbane: Martin Rønning Ovenstad – Ole Amund Sveen – Simon Appiah

Angrep: Brinder Singh – Mats Pedersen – Love Reuterswärd

Annonse fra Obos-ligaen: