Slo Brann - igjen

Mjøndalen taper "aldri" mot Brann. Derimot ble det seier til de brune da bergenserne gjestet Mjøndalen.

Annonse:


Etter seks strake tap, og Start-seier sist helg, var det begynt å haste for Mjøndalen om man skulle henge med i striden om en kvalik- eller sikker plass.

Heldigvis viste terminlista at Brann var motstander. Et lag Mjøndalen slo i motsatt oppgjør på Brann stadion - eneste borteseier hittil i år. Og den gode statistikken som går helt tibake til 70-tallet skulle vise seg å holde enda et år.

Kampen åpnet riktignok litt variabel for hjemmelaget, men da Mjøndalen fikk frispark ved corneflagget fisket de brune frem et frisparktrekk fra øverste hylle. Vetle Dragsnes svingte ballen lavt ute i feltet foran mølja. Der dukket Martin Rønning Ovenstad opp og bredsidet ballen i lengste kryss.

Ikke lenge etterpå opprettholder Mjøndalen presset på høyresida og Sondre Liseth finner Isaac Twum. Han bruker kort tid før han sender kula lavt inn ved stolpen og øker til 2-0.

Ingen av lagene skapte de helt store sjansene og Brann, som måtte frem og score, ble effektivt stoppet. Helt frem til klokka viste 96 minutter og dommeren var klar til å blåse av.

Dermed vinner Mjøndalen sin femte kamp for året - det andre mot Brann. Og kniper innpå lagene foran på tabellen. Håpet om Eliteserie-spill også neste år lever i beste velgående!

Annonse fra Eliteserien: