Sliteseier i serieåpninga

William Sell matchvinner mot Arendal.

Serieåpningen mot Arendal startet rolig de første innledende 10 minuttene.  I det 10.minutt får Boye en avslutning på mål som går rett på keeper fra 3-4 meter etter en retur i feltet. I det 22.minutt stormer Kingsley opp langs høyrekanten der han har med seg Mads Hansen, sistnevnte mottar ballen på høyreside av 16 meteren, drar den med seg videre, sender et innlegg langs bakken til Osseynou Boye som banker ballen i nærmeste hjørne fra 8 meter. 1-0.

Straffet av Rnkovic

Mjøndalen styrer det meste av spillet i 1.omgang har full kontroll før hvilen men drar med seg et gult kort ved Kingsley i det 44.minutt for nedfelling på en av gjestene ved midtbanen. Dommer blåser av første omgang og vertene leder 1-0 i serieåpningen av Obos Ligaen 2017.

2.omgang starter, gjestene fra sørlandet kommer til en del muligheter, i det 55.minutt går målscorer Boye av banen, inn kommer debutant Jibril Bojang som også er angrepsspiller. Minuttet senere scorer Arendal på corner, høyest rager en gammel kjenning, Petar Rnkovic med sitt første for sesongen.

Reddet av Sell

Arendal har kommet seg mye mer inn i spillet etter hvilen og er klart best frem til det 70.minutt da overtar Mjøndalen nok engang. I det 75.minutt får Mjøndalen corner, en retur havner hos William Sell som banker ballen bak keeper Anders Gundersen i Arendal-buret. Mjøndalen er i føringen igjen!

78.minutt kommer hjemmelaget til nok en stor sjanse ved Kingsley som setter ballen i nettveggen fra 12 meter, der burde det ha stått 3-1. De brune kommer til flere sjanser mot slutten men ballen finner ikke veien til nettmaskene. Kampen ender 2-1 til hjemmelaget på Isachsen Stadion.

Mjøndalen-Arendal 2-1 (1-0)

• 1-0 Boye (22)

• 1-1 Petar Rnkovic (56),

• 2-1 William Sell(75)

• Gule kort MIF: Kingsley (44), Petter Martinsen (71), Amahl Pellegrino (90)