Slik kan du bidra

Mange vil hjelpe til i krisetider. Her har du flere måter å støtte klubben din på.

Annonse:

På Facebook-gruppa "Brune venner..." er det kommet inn en rekke gode forslag til hvordan man kan hjelpe Mjøndalen Fotball i en tøff tid med utsettelser og permitteringer grunnet spredningen av koronaviruset.

Mjøndalen IF setter utrolig stor pris på engasjementet fra våre tilhengere!

For å gjøre det enklere for deg som ønsker å støtte klubben, har vi lagd en oversikt til deg:

1. SPLEIS

Supporterklubben 3050 har opprettet et Spleis-arrangement hvor man kan støtte med en selvvalgt sum. Pengene går uavkortet til Mjøndalen Fotball. I skrivende stund er over 20.000 samlet inn fra nærmere 100 givere. Helt fantastisk!

Klikk her for å gå til Spleis-siden

2. MÅLKLUBBEN

Målklubben er et aksjon hvor alle medlemmene bidrar med fra 10 kroner og oppover til hvert mål scoret i årets Eliteserie. Betaling skjer over to deler, etter halv- og helspilt serie. For å bli medlem, så kan man sende e-post til [email protected] med følgende informasjon: Navn, adresse, e-post og telefonnummer. Samt hvor mye man vil bidra med per mål.

3. SESONGKORT

Sesongkort er jo selve kinderegget; man støtter klubben med verdifulle kroner, får et fast sete på stadion og bidrar til knallgod stemning på de kommende Eliteserie-kampene som skal spilles på Consto Arena i år. Dersom noen kamper blir avlyst eller avviklet uten publikum, får man tilbud om refusjon av tilsvarende.

Klikk her for sesongkort

4. MIF-LOTTERIET

Hvert år så selges lodd til MIF-Lotteriet. Og hver uke trekkes en vinner fra lista. Premiene varierer mellom gavekort fra MIF og Eiker Vekst og weekendturer til London fra Connections. Èn gang i året trekkes hovedpremien som er en cruisetur for to personer. Ett lodd koster 1.920 kroner, som tilsvarer 5,- om dagen. For å bli ny loddmedlem, så sender man e-post til [email protected] med følgende informasjon: Navn, adresse, e-post og telefonnummer.

Igjen, tusen takk til alle som støtter oss. Vi gleder oss til å se dere igjen på Consto Arena når Eliteserien omsider er i gang igjen.

Annonse fra Obos-ligaen: