Skistad ute i tre måneder

Mjøndalens stjerneskudd Erik Skistad skadet seg dessverre på trening onsdag.

Annonse:

Klubbens fysioterapeut Lars Henrik Holmsen forteller at Konnerud-gutten må belage seg på omtrent tre måneder på sidelinjen.

- Dessverre fikk Erik en fraktur i fibula, eller et brudd i det ytre leggbeinet oversatt til norsk. Dette skjedde i forbindelse med en duell på trening, og er et hendelig uhell i fotballen. Han ble sendt på røntgen ved Drammen sykehus, og ortoped der anbefalte operasjon. Akkurat nå går han med gips og venter på operasjonsdato. Det er sannsynlig at han er ute i rundt tre måneder, forteller Holmsen.

- Et slag for oss og for Erik

Vegard Hansen er lei seg for at Skistad har blitt skadet og er ute såpass lenge.

- Det er veldig triste nyheter for oss og ikke minst for spilleren selv. Erik har prestert godt og virkelig bidratt til at vi har fått en så god serieåpning. Men skader er også en del av fotballen.

Han understreker at stallen er sterk og at MIF har god dekning på midtbanen.

- Likevel er det veldig synd både for oss og spillerne når unggutter vi virkelig har forventninger til, blir ute med skade såpass lenge. Men vi håper at Erik kommer tilbake i høst og får med seg flere kamper for oss denne sesongen. Han vil med høy sannsynlighet bli helt frisk igjen og kan fortsatt utvikle seg til å bli en enda bedre fotballspiller, avslutter Hansen.

Annonse fra Eliteserien: