Sjansesløseri da MIF2 tok årets første poeng

Det ble poengdeling da MIF2 tok imot Flint til kamp i Norsk Tipping-ligaen, men bruntrøyene var nærmest seieren.

Og det ble en strålende start på kampen for hjemmelaget. Kampen var kun tre minutter gammel da MIF-rekruttene angrep på venstre siden. Ballen endte hos Linus Ween, og sekstenåringen skåret sikkert sitt første mål i seniorfotballen. En drømmestart for Linus, og en drømmestart for MIF-rekruttene.

Stort mer skjedde ikke i første omgang før dommeren pekte på straffemerket inne i overtiden. Men vi tok ikke vare på den sjansen, slik at det bare stod 1-0 til pause. Men det burde kanskje vært mer.

Flint hevet seg i andre omgang og var særlig farlige på dødballer. MIF-rekruttene var imidlertid gode med ballen langs bakken og produserte sjanser, men manglende rutine foran målet sørget for at det ikke ble flere mål enn det ene fra første omgang.

Så kom utlikningen

Og ti minutter før slutt utliknet Flint. Vi var ikke sterke nok i egen boks til å stå mot presset etter et par dødballer, og da måtte Andreas Hippe Fagereng til slutt strekke våpen. Likevel må vi ta med oss at det ikke bare ble årets første poeng, men vi klarte også å sette press på Flint mot slutten og var nær ved å skåre seiersmålet. Det må også sies at vi avsluttet med et meget ungt lag, for utenom Fagereng i buret var det ingen av hjemmelagets spillere som hadde fylt tjue år. Snittalderen var på under atten år, og det betyr selvtillit å levere en såpass solid prestasjon som mange leverte i dag.

Neste kamp er bortekamp mot Åskollen, og den går av stabelen neste søndag. Avspark kl 15.00!