Signerte proffkontrakt

Frank Bamenye tas opp i a-stallen.

Annonse:

Frank Bamenye (18) har signert proffkontrakt med Mjøndalen. Den offensive midtbanespilleren kom til Mjøndalen for tre år siden og har vært en del av MIFs b-liste de to siste sesongene. Nå trer han inn i a-lagstroppen. Drammensguttens nye kontrakt gjelder ut 2022.

- Frank er en spennende ung spiller med gode kvaliteter som vi er veldig fornøyd med at vi nå har i troppen vår. Han har gått gradene i klubben og det er hyggelig å se resultatet av den gode jobben som gjøres i akademiet vårt. Vi har en ambisjon om å utvikle egne spillere og Frank er et godt eksempel på det, sier sportslig leder i MIF Fotball, André Nevstad.

Bamenye har fått fem innhopp for Mjøndalen i Eliteserien. To i 2019 og tre i år. Han fikk blant annet tjue minutter da de brune vær nære på å snu kampen mot serieleder Bodø/Glimt.

- Det er utrolig gøy å signere for Mjøndalen. Det har vært målet mitt siden jeg kom fra Skjold som 15-åring og det er fint å se at jeg har lykkes. Nå blir målsettingen å få flere minutter og målpoeng for de brune og etter hvert kjempe meg til en plass på laget. Jeg skal fortsette å jobbe hardt, sier Bamenye.

Bamenye beskrives som en offensiv og målfarlig midtbanespiller som også kan bekle en kantposisjon. Han får draktnummer 27.

Annonse fra Obos-ligaen: