Signerte ny back

Vetle Dragsnes (23) går fra Ull/Kisa til Mjøndalen.

Annonse:

Fredag signerte venstrebacken Vetle Dragsnes på en 3,5-årskontrakt med Mjøndalen. Han forlater dermed Ull/Kisa et halvt år før kontrakten går ut.

- Mjøndalen var tidlig ute med å vise interesse for meg, så da tilbudet kom på bordet tok det meg ikke lang tid å bestemme meg. Det er en klubb som har hatt god sportslig utvikling de siste årene og et sted jeg tror kan gi meg muligheten til å ta ytterligere steg selv. Dette er et knepp opp og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Vetle.

Grundig analyse

Vetle Dragsnes har halvannet år bak seg i Ull/Kisa. Han har tidligere spilt for både Strømmen i OBOS-ligaen og aldersbestemt fotball for Lillestrøm. Etter overgangen til Ull/Kisa ble han omskolert fra kant til back.

I årets serie har Vetle spilt samtlige kamper fra start for Ull/Kisa og står med én målgivende. I fjor gikk han kun glipp av to kamper og sørget for ett mål og fem assists.

Sportssjef Kenneth Karlsen begrunner kjøpet av Dragsnes med at han er rett mann til rett plass.

- Vi har gjort en veldig grundig vurdering av spillermatrialet i Norge og Sverige og landet på at Vetle er den som scorer høyest innenfor våre kriterier. Han er blant annet ung, sulten, hurtig og offensiv. Og vi har tro på at han kan være en umiddelbar tilvekst til klubben og på sikt en viktig spiller for oss, sier Karlsen.

Mjøndalen jobber for å få Dragsnes spilleklar allerede til lørdagens hjemmekamp mot Bodø/Glimt, men i skrivende stund er det usikkert om man rekker det.

Perfekt match

Vetle kjenner kun til bruntrøyene fra utsiden, men sier han har et veldig positivt inntrykk av klubben.

- Jeg oppfatter Mjøndalen som en kameratskapsklubb med godt miljø som jobber bra sammen og spiller attraktiv fotball. Så det var en bra "match", sier Vetle.

Hovedtrener Vegard Hansen har tidligere nevnt fjorårets bortetap mot nettopp Ull/Kisa (5-1 16.mai) som ett av de verste tapene hans som trener i Mjøndalen. Vetle husker kampen godt.

- Den kampen ga oss et løft. Vi slet lenge i bunnen av tabellen, men fikk en boost etter det. Det ble mange mål og til og med én utvisning så vidt jeg husker. En morsom kamp, sier Vetle.

Vi kan vel ikke være helt enig med Vetle i det siste, men ønsker han likevel hjertelig velkommen til Mjøndalen.

Annonse fra Obos-ligaen: