Signerte lovende spiss

Alfred Scriven fra Hallingdal er ny spiller i MIF-troppen.

Annonse:

Hallingdals lovende spiller, Alfred Scriven, har signert en proffkontrakt med Mjøndalen. Han blir med de brune fra oppstarten i Januar 2018.

- Dette er resultatet av et godt samarbeid mellom Hallingdal og Mjøndalen. Det har vært dialog i lang tid, og spilleren har vært med på treninger flere ganger gjennom høsten. Hallingdal og Mjøndalen har også kommet til enighet om en avtale som gir Hallingdal fine inntekter umiddelbart og om spilleren lykkes i toppfotballen. For Mjøndalen er det veldig artig at vi kan videreføre utviklingen av gode unge lokale spillere, og det er veldig hyggelig at det er Hallingdal som leverer en spiller på høyt nivå. Samarbeidet mellom klubbene har i høst blitt ytterligere styrket, da gjennom ny kretsmodell. Mjøndalen skal i fremtiden bidra mye til at unge lovende spillere og trenere i Hallingdal skal få så gode muligheter som mulig. Primært i Hallingdal, men gjerne også nede hos oss, sier sportssjef i Mjøndalen Fotball, Kenneth Karlsen.

Scriven scoret imponerende 18 mål på 23 kamper for Hallingdal i år. Nå blir han å se i brunt de neste to årene.

- Alfred er en spennende offensiv spiller, som er god med ball og veldig god i lufta. Han får nok en relativt tøff overgang til et nytt treningsregime, og vi må være tålmodige med han. Alfred flytter til Mjøndalen og vil fortsette sin skolegang på Eiker videregående skole, hvor klubben også har ansvaret for toppfotballgruppa. Alfred går inn i klubbens a-lagstropp og vi gleder oss til å bli bedre kjent med han og se han i den stolte brune drakta. Avtalen som er signert har en 2 års varighet i først omgang, sier Karlsen.

En digresjon er at i lørdagens kamp spiller Espen Garnås for UllKisa, han kommer også fra Hallingdal, og var innom Mjøndalen i junioralder.

Annonse fra Obos-ligaen: