Sell matchvinner

William Sell sikret seier i treningskampen borte mot Fredrikstad.

Mjøndalen stilte med et skadeskutt lag i treningskampen på Fredrikstad stadion. Borte var blant andre Boye, Mathias Fredriksen, Vetle Dragsnes og Alexander Betten.

Og det var hjemmelaget som var friskest fra start. Rocky Lekaj traff stolpen kort tid etter kampstart. Men etter omtrent tjue minutters spill jevnet det seg mer ut og Mjøndalen begynte å skape sjanser.

Men vi måtte tjue minutter inn i andre omgang før det ble mål. Mads Hansen utnyttet svak markering på en overgang og serverte William Sell, som hadde kommet på et dypt løp. Fra fem meter kunne høyrebacken bredside inn 0-1.

Begge lag kunne fortjent ha fått flere mål, men presisjonsnivået var kun en treningskamp verdig.

Mjøndalen fortsetter dermed å vinne treningskamper. Dette var den sjuende av totalt åtte kamper.

Førstkommende fredag er det tid for generalprøve når Lillestrøm gjester Isachsen stadion. Kampen startet kl. 16.00. Vel møtt!

Fredrikstad - Mjøndalen 0-1 (0-0)