Seint Liseth-mål fiksa uavgjort

Sondre Liseth sørget for at Mjøndalen unngikk nok et tap.

Mandag gjestet Sogndal Consto Arena for en treningskamp. Og det var bortelaget som fikk holde mest på ballen i 1. omgang. Mjøndalen lå med lavt press og jaget overganger. Og det ble kun med nesten før hvilen. Nærmest kom Fredrik Brustad, som etter et mønsterangrep fikk avsluttet fra kloss hold. Dessverre var Sogndal-keeperen med på notene og får opp en arm i siste liten og slått til corner.

Lars Olden Larsen testet også skuddfoten. Tverrliggeren stod i veien. Sogndal var ikke uten sjanser i 1. omgang og hadde et par store, uten å få hull på byllen.

Etter pause bruker bortelaget et knapt kvarter på å score. Drammenseren Andreas Hoven er sistemann på ballen når den fyker i lengste hjørnet utagbart for Sosha Makani.

Mjøndalen langt mer offensive etter at Sogndal tok ledelsen og treffer igjen metallet. Denne gangen var det Tonny Brochmann som fant frem silkefoten, men dessverre ikke godt nok stilt inn da fem centimeter manglet.

På slutten av kampen sendes Sondre Solholm opp som spiss sammen med Sondre Liseth. Det skulle gi resultater sekunder før full tid. En stuss fra Solholm ga Liseth plutselig fri sikt mot mål og han gjorde ingen feil.

Dermed ender treningskampen med 1-1. Ingen stor kamp av Mjøndalen, men resultatmessig stor bedring fra tidligere kamper i vinter. Nå venter en drøy ukes treningsleir i Tyrkia for a-laget.

Mjøndalen - Sogndal 1-1 (0-0)