Seilte videre i cupen

Mjøndalen hadde ingen problemer med å eliminere Drammens Ballklubb i cupens første runde torsdag kveld.

Annonse:

Det var duket for fest på Ørenbanen da omtrent 800 tilskuere omkranset matta, og noen øynet kanskje en liten cupbombe siden Mjøndalen har hatt en rufsete start på sesongen i årets OBOS-liga. Men bruntrøyene var meget profesjonelle og avgjorde kampen raskt.

Allerede etter elleve minutter stanget Adrian Hansen ballen kontant i nettet etter et hjørnespark, og selv om vertene kom til en bra sjanse et par minutter senere da Markis Næslund Haugland fyrte av gårde et bra skudd som gjorde at Thomas Kinn måtte ut i full strekk.

Avgjorde med to kjappe

Men midtveis i omgangen avgjorde vel egentlig Mjøndalen kampen. Først satte Kristian Lien inn ballen på ekte «målsnik»-vis før Martin Rønning Ovenstad var sikkerheten selv fra elleve meter to minutter senere etter at Brinder Singh ble lagt ned inne i feltet.

Da var kampen kjørt, og Keerat Singh satte den fjerde etter snaut førti minutter før Adrian Hansen dukket opp i feltet igjen og lagde sitt andre mål for dagen før dommeren blåste for de første femogførr.

Flott cupkveld

I andre omgang fikk DBK sitt trøstemål – til ellevill jubel fra hjemmefansen, og det var god, gammeldags cupstemning i Drammen. Men nærmere kom de ikke, og MIF kom seg greit videre til andre runde. Der venter Strømmen, og den kampen går av stabelen på Strømmen stadion torsdag 1. juni klokka 18. Ta gjerne turen!

Annonse fra Obos-ligaen: