Seier på en dårlig dag

MIFs juniorer avsluttet sesongen med seier mot Sandefjord lørdag.

I øsende regn var imidlertid første omgang spillemessig omtrent like trøstesløs som været. Det mest positive var at vi ikke hadde sluppet inn mål, og dermed stod det 0-0.

Andre omgang var ikke gammel før vi tok ledelsen. Innbytter Tony Johannessen tok kommandoen og satte ballen i nettet bak Sandefjords keeper før det var spilt tre minutter av omgangen. Intensiteten var større enn i første omgang, men vi klarte likevel ikke å ta kommandoen i kampen, til tross for det tidlige ledermålet.

Sandefjord var farlige på overganger, og skapte mye ubalanse i vårt forsvar. I det 70. minutt skulle de få utlikningen, og resten av kampen ble mer eller mindre en slags stillingskrig uten at det ble skapt store sjanser.

Men da kampen virket til å ebbe ut med et uavgjortresultat vi etter spill og sjanser burde være fornøyd med, fyrte Erick Sagbakken av et skudd som ikke var mulig å ta for noen målvakt i verden. Dermed kunne vi innkassere nok en seier i Nasjonal G19-serien, og har faktisk slått samtlige lag i serien i løpet av sesongen.

Serien er med det slutt for Mjøndalens juniorlag. Men nye utfordringer venter i form av Skandinavisk sluttspill, som går av stabelen i Gøteborg 16. til 18. november og 7. til 9. desember. Det gleder vi oss selvsagt mye til, og tar dessuten imot publikumsstøtte på tribunen dersom noen ønsker en helg i Gøteborg som avbrekk i førjulsstresset.

Publisert: 03.11.2018, oppdatert: 05.11.2018
Skrevet av: Jan Erik Skretteberg