Sebulonsen returnerer til Viking

Mjøndalen fikk i ettermiddag beskjed fra Viking om at de kaller tilbake Sebastian Sebulonsen fra utlån.

Annonse:

Sebulonsen har vært på banen i samtlige av MIFs kamper så langt i Eliteserien 2021, tre av dem fra start. Han er fornøyd med oppholdet i klubben og understreker at det er Viking som ønsker at han kommer tilbake før låneavtalen går ut.

- Jeg har hatt den fint den korte tiden jeg har vært i klubben, og det er viktig for meg å få rette en takk til alle for måten jeg har blitt tatt mot på. Det har vært kjekt å bli kjent med både spillergruppe, trenerapparat, administrasjon, frivillige og supportere.

Og han har fått oppleve litt av hvert i klubben, selv om det ble med fire kamper.

- Det rareste var å ha målgivende mot Viking. Jeg har vært Viking-supporter helt siden jeg var liten gutt, og det var veldig stort å signere med dem da jeg gjorde det. Da er det klart at målgivende mot Viking i Stavanger er veldig spesielt. Men det var MIF-drakt jeg hadde på meg da, og sånn er fotballen, sier den reflekterte rogalendingen.

Rakk bare å pakke

Vi lurer også på hvordan det blir å møte Mjøndalen igjen, men det har han ikke fått tenkt på enda.

- Jeg fikk beskjeden om at jeg var kalt hjem i ettermiddag, så da har jeg måttet pakke og ikke fått tid til å tenke noe særlig fremover. Men det blir selvsagt fint å få snakke litt med gutta igjen. Siden beskjeden kom etter dagens treningsøkt, fikk jeg ikke takke for meg på ordentlig vis.

Hovedtrener Vegard Hansen synes det er veldig synd at Sebulonsen må returnere til Viking.

- Det var kjedelige nyheter å få. Han er en god fotballspiller og en grei gutt. Men vi har fryktet det litt nettopp fordi han har vært så god hos oss. I tillegg har Viking skadeproblemer. Men sånn er det når vi henter en spiller på lån.

Har dekning på høyreback

Imidlertid beroliger han alle som er urolige for dekningen på lagets høyreback nå:

- William Sell har også vært god i denne posisjonen, selv om ha er en litt annen spillertype enn Sebulonsen. I tillegg har vi prøvd både Stian Aasmundsen og Lars Olden Larsen i denne posisjonen. Så vi har god dekning på denne plassen også uten Sebulonsen. Syver Skaar Eriksen kommer jo også tilbake med tid og stunder.

Vegard ønsker også å takke Sebulonsen for innsatsen.

- Han har kommet inn med engasjement og kvalitet på trening. For sin alder er han også voksen og reflektert. Jeg skulle ønske han var vår, og jeg håper veiene våre kan krysses en gang i fremtiden, avslutter hovedtreneren.

Annonse fra Eliteserien: