Scriven skrev under

Alfred Scriven fortsetter karrieren i Mjøndalen.

Annonse:

Alfred Scriven var én av mange spillere på utgående kontrakt i Mjøndalen. Nå har han og klubben blitt enige om en forlengelse som strekker seg ut inneværende sesong.

- Vi har stor tro på at det er et uforløst potensiale i Alfred og derfor ønsker vi å gi han en ny mulighet til å vise seg frem. Det var også planen da vi lånte han ut til Asker i fjor. Alfred har en enorm fysikk og råskap som vi skal dyrke og vi håper at vi sammen kan skape en toppspiller i Alfred, sier sportslig leder i MIF Fotball, André Nevstad.

Alfred Scriven kom til Mjøndalen fra Hallingdal for tre år siden og har i løpet av tiden i klubben notert seg for 10 kamper i Eliteserien og 20 i OBOS-ligaen. 3 mål har det blitt på den høyreiste spissen i brun drakt. Alfred har også vært utlånt til både Ull/Kisa og senest Asker.

- Alfred er fortsatt en spennende og ung spiller. Han har fått mye, god kamperfaring de siste årene og nå er det opp til oss å få Alfred klar for Eliteserie-spill. Han har utvilsomt råmaterialet og vi har trua på at han kan bli en veldig god spiller for oss, sier Vegard Hansen.

Annonse fra Obos-ligaen: