Scriven i skuddet

Spissen noterte seg for to nye mål da Notodden ble slått i treningskamp.

Mjøndalen gikk rett i strupen på Notodden i fredagens treningskamp med kun tre etablerte spillere fra start, Mathias Fredriksen, Tonny Brochmann og Quint Jansen. Resten av laget bestod av reserver og juniorspillere, samt nyervervelsen i mål, Mladen Zivkovic.

Quint og Tonny ledet an etter kun 30 sekunder. En flott ball inn i boksen fra Quint satte Brochmann alene med keeper. Ballen spratt litt uggent for dansken, men i stedet fikk Alfred Scriven muligheten og han satte ballen kontant i nettet. 1-0.

Midtveis i omgangen scoret Scriven sitt andre mål. Mjøndalen erobret ballen på midten og utnyttet et Notodden-forsvar i ubalanse. Alene med keeper gjorde Scriven ingen feil og satte ballen mellom beina på keeper og i mål. 2-0.

Derfra mistet MIF den klare dominansen og kampen jevnet seg noe ut. Notodden traff stolpen én gang før pause, men lyktes bedre etter hvilen. En dødball ble lempet inn i feltet og ingen ringere enn Martin Strange nikket ballen i mål. 2-1.

Ikke mange minuttene senere gikk nok en gang Mjøndalen opp i en tomålsledelse. Vamouti Diomande Dio pirkert inn MIFs tredje mål etter litt klabb og babb foran Notodden-målet. 3-1.

Mjøndalen fortsatte å presse og kunne fort ha økt seiersmarginen, men traff ikke på sjansene på slutten. Dermed endte kampen 3-1, som er mer enn godkjent med tanke på motstander og hvor ungt og uerfarent lag MIF stilte med i store deler av kampen.

Mjøndalen - Notodden 3-1 (2-0)