Sandefjord kommer

Onsdag er det duket for årets andre treningskamp

Annonse:

Lørdag ble det seier 5-2 mot Grorud i årets første treningskamp. Allerede onsdag er det duket for en ny kamp, denne gang mot Eliteseriekollega Sandefjord.

Laget fra hvalfangerbyen med nytt trenerteam for året, tidligere MIF-assistent Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegstrøm, spilte 0-0 mot Odd på lørdag.

Onsdag skal det spilles 2x45 minutter, og hjemmelaget stiller med tilnærmet full tropp. Syver Skaar Eriksen er fortsatt ikke kampklar etter sin kneskade, men er tilbake i lett trening. I tillegg står Isaac Twum over etter at han fikk en smell på trening tirsdag. Vegard melder at målet i denne kampen er å bruke hele troppen, ingen skal spille mer enn 60 minutter med tanke på belastning. Det kommer en ny kamp mot Fredrikstad allerede søndag, og da vil man se konturene av en startellver inn mot første seriekamp.

- Vi ønsker å terpe på oppspillsfasen, ønsker å se bakre firer frispille indreløper rettvendt, helst høyt i banen sier Vegard til mif.no. Sandefjord kommer i en 4-3-3 formasjon, med smale backer og ett anker som vil forsøke å ta ut vårt anker. Vi forventer at det blir rom offentsivt for våre indreløpere og kanter som vi ønsker å utnytte i denne kampen. I tillegg ønsker vi å bygge relasjoner med back, indreløper og kant. 

Mot Grorud ble det to mål etter dødball. Etter dårligere uttelling enn normalt på offensiv dødball i fjorårssesongen er dødball også et område vi ønsker å bli bedre på i årets sesong.

Benjamin Stokke har kommet inn som lagets nye spiss. En spiller med andre kvaliteter enn Sondre Liseth som spilte mye spiss forrige sesong.

- Sondre er en god møtende spiss, men havnet kanskje for ofte for langt ned i banen sier Vegard. Med Benjamin har vi en spiss som er bedre i boks. Det gjør at vi må jobbe med å komme oss i høyere i banen med hele laget, og spille Stokke god i de posisjonene hvor han kan true motstanders mål.

Kampen i morgen er dessverre ikke åpen for publikum. VGTV har kjøpt rettighetene til MIF`s treningskamper. For å komme til VGTV kan du gå inn her.

Kampstart 13:00.

 

Annonse fra Obos-ligaen: