Ringte og ba om sponsoravtale

Jonn Arild Kleven hos Solbergelva Fysio tok kontakt midt i koronatida og ba om en faktura.

Annonse:

Siden 12. mars har hele landet vært i unntakstilstand grunnet koronaviruset. For norske fotballklubber har dette betydd store økonomiske tap. Også for Mjøndalen.

Da er noen beskjeder svært kjærkomne.

- Jeg tok kontakt og ba klubben sende meg faktura på en ny sponsoravtale. Det er nå Mjøndalen trenger min hjelp og om jeg får gått på kamp eller ikke, skal ikke hindre meg i å støtte klubben, sier Jonn Arild Kleven.

Kleven jobber som fysioterapeut hos Solbergelva Fysio- og Manuellterapi og har hatt en samarbeidsavtale med klubben i mange år.

- Jeg har gått på fotballkamper i Mjøndalen i mange år og vært med å bidratt på min måte. Pengene er satt av hvert år og jeg gjør ikke noe unntak i år selv om jeg kanskje ikke får gått på kamp med det første. Jeg sender stafettpinnen videre til de andre i det lokale næringslivet og håper det er flere som blir med. Og jeg må understreke at jeg har full respekt for at ikke alle har anledning til det samme, sier Kleven.

I Mjøndalen er de henrykt over tilliten. 

- En helt fantastisk beskjed å få. Det varmer skikkelig å ha sånne samarbeidspartnere, sier kommersiell leder i MIF Fotball, Ole Sivertsen.

Klubben anslår store tap på sponsorsiden, selv om det fortsatt er vanskelig å spå nøyaktig utfall.

- Mange av våre samarbeidspartnere er inne i tøffe økonomiske tider grunnet nedstengingen. Det går naturligvis ut over sponsoravtalene våre. Vi holder ingen sponsorer som gissel og ønsker å være løsningsorienterte. Det kommer en tid etter viruset og da trenger vi både et sterkt næringsliv og en levedyktig klubb om det skal fortsatt skal spilles Eliteserie i Mjøndalen i årene fremover. Så dette er noe vi må løse sammen, sier Sivertsen.

Annonse fra Eliteserien: