- Vanskeligere enn noen gang

Selv om nykommerne fra Kalmar ikke er spilleklare, har fortsatt Vegard Hansen en vanskelig oppgave i å ta ut laget til seriepremieren.

Annonse:

De to svenskene, Sebastian Starke Hedlund og Mahmoud Eid, som begge er kommet på lån fra Allsvenskan-klubben Kalmar FF, er på plass i Mjøndalen. Dessverre er ikke papirene i orden ennå, dermed må de belage seg på tribuneplass når serien sparkes i gang mandag.

- Ja, det er veldig leit. Vi skulle gjerne vært spilleklare. I stedet får vi være med laget i forberedelsene og backe dem så godt vi kan, sier tospannet.

Se videointervju med de to lånespillerne:


Resten av a-lagstroppen, minus Mathias Fredriksen og Henrik Gulden (skader), er derimot klare til mandagens kamp mot Florø.

- Å ta ut laget og troppen til morgendagen er vanskeligere enn noen gang. Vi har mange tilbake fra skader og mange å ta av og det blir ikke enklere når Mahmoud og Sebastian blir spilleklare, sier hovedtrener Vegard Hansen.

Mjøndalens generalprøve mot Lillestrøm ble etter hvert en maktdemonstrasjon mot Eliteserielaget. Det lovte godt før seriestarten.

- Ja, det ga oss selvtillit. Som vi skal bygge videre på. Vi må ha fokus på selv mot Florø og utvikle det vi har vært gode på i vinter. Vi må vise samme ferdigheter og trøkk mot etablert forsvar. Da blir vi vanskelige å stoppe, sier Vegard.

Kampene mot Florø i 2017 var to marerittkamper for Mjøndalens del. Vegard tror han veit hvordan det ikke skal gjenta seg i år.

- De har mange av de samme spillerne som i fjor, selv om de mistet toppscoreren Endre Kupen og Mohammed Rashid. De er fortsatt farlige på dødball og har en targetspiss på topp. Vi skal uansett konsentrere oss mest om oss selv, sier Hansen.

Kampen Mjøndalen-Florø spilles mandag 2. april kl. 18.

Her får du kjøpt billett til kampen.

  

Annonse fra Obos-ligaen: