Raymond er ny leder i breddeavdelingen

Det er klart at Raymond Carter-Bakken overtar som daglig leder i MIF bredde etter Genga Ramanathan.

Annonse:

Raymond er et kjent ansikt for mange i og rundt MIF Fotball. Han har bakgrunn som både talsperson og supporterleder i 3050 samt som supporterkoordinator, og var også med på å starte opp Ultras Dala i 2014. Men nå blir Raymond altså en del av MIF-administrasjonen.

- Det appellerte voldsom til meg at jeg kan få lov til å være med på å kunne legge til rette for at barn og unge skal føle på mestring og utvikling, sier Raymond på spørsmål om hvorfor han har tatt på seg denne jobben.

En mann med mange roller

- Jeg har hatt ulike frivillige roller innenfor fotballen de siste fjorten årene, og når muligheten dukket opp til å kunne jobbe med det, var jeg ikke i tvil om at jeg måtte søke, forteller han.

Raymond er ekte mjøndøling og har bodd i bygda det meste av livet.

- Allerede fra barnsben av begynte jeg å tråkke på det som den gang het Nedre Eiker stadion, forklarer Raymond, som er 38 år gammel og derfor kan huske både opp- og nedturer for MIFs A-lag.

- I tillegg til den aktive supporterrollen har jeg hatt verv både som trener og lagleder på aldersbestemt nivå i MIF, samt som sportslig leder i Vikåsen IL, forteller trebarnsfaren videre.

Bygger videre

Yrkesmessig har han bakgrunn fra service og sikkerhet. De siste seksten årene har Oslo Universitetssykehus vært arbeidsplassen, og her har Raymond jobbet først som sikkerhetsvakt, men gikk siden over i administrasjonen som sikkerhetskonsulent.

Og sikkerhetsmannen er opptatt av trygghet.

- At barn og unge har en trygg sosial arena er viktig, sier Raymond da vi spør om motivasjonen for et jobbskifte. – At jeg kan være med på å bidra for at andre også skal kunne kjenne på mestring og utvikling er motiverende både på kort og lang sikt, legger han til.

Gleder seg

Nå starter han jobben med å være sjef for breddeavdelingen, og Raymond gleder seg til å gå i gang.

- Først må jeg sette meg inn i hvordan alt fungerer og bli kjent med de som er en del av breddeavdelingen, sier han.

- Så må vi se på strategier, planer og ambisjoner. Hva er gjort og hva må vi prioritere? På lengre sikt ønsker jeg at vi gjør det vi kan for å utvikle oss videre. Det er blitt gjort en veldig god jobb i breddeavdelingen så langt, og mitt ansvar blir å forvalte og videreutvikle det som allerede er bygget opp. Vi må fortsette å rekruttere frivillige, legge til rette for spillere og trenere og finne måter å styrke breddearbeidet ytterligere på. Jeg er sikker på at vi har et stort potensial i bygda for å ha en levedyktig og bærekraftig breddeavdeling i fotballen som kan bidra til at så mange ungdommer som mulig får oppleve det å være en del av noe større enn seg selv. For det å kjenne på mestring og utvikling sammen med andre, det er kanskje noe av det viktigste vi voksne kan legge til rette for at barn og unge skal få kunne oppleve, avslutter Raymond, som starter opp 5. august.

Velkommen, Raymond!

Annonse fra Obos-ligaen: