Raknet mot Viking

Mjøndalen tok ledelsen i Stavanger, men gikk opp i liminga i andre omgang.

Med Christian Gauseth, Sondre Liseth og Jibril Bojang ute med skade måtte Vegard Hansen rokkere på plassene før bortekampen mot Viking. Treneren ga også innleide Per Magnus Steiring tillit fra start i midtforsvaret.

Og de brune fikk en drømmestart da Sondre Solholm pirket inn ledermålet etter kun fem minutter. Den ledelsen skulle holde i under halvtimen. En misforståelse i MIF-forsvaret ga hjemmelaget et billig mål.

Uavgjort stod det også til pause og Mjøndalen hang godt med. Noe de også gjorde i starten av andre omgang. Helt til Viking utnyttet slapp markering foran mål og Viking gikk opp til 2-1.

Like etterpå headet Olivier Occean noen centimeter utenfor. Men dette var ikke kampen hvor marginene var på Mjøndalens side. For Viking fikk igjen rød løper frem til MIF-buret og ordnet 3-1 med tjue minutter igjen på klokka.

Mjøndalen stupte frem med det de maktet, men klarte ikke å snu kampen. I stedet fikk Viking æren av å pynte på resultatet til 4-1.

Et surt bortetap for de brune som ligger på kvalik-plass.