Quint klar for Eliteserien

Quint Jansen (28) signerte ny kontrakt med Mjøndalen.

Annonse:

Midtstopper Quint Jansen var en viktig brikke i OBOS-ligaens gjerrigste forsvar i 2018, da Mjøndalen kun slapp inn 24 mål på 30 kamper. Kontrakten hans med bruntrøyene gikk ut ved serieslutt og partene har siden hatt en dialog om en forlengelse.

Nå er Jansen og Mjøndalen enige og forsvareren har satt navnetrekket på en ny toårskontrakt med klubben.

- Vi er veldig fornøyd med at Quint har valgt å bli med oss videre. Han har vært en viktig spiller for oss og er en god MIF-ambassadør på alle måter. Vi har i en ganske lang stund nå snakket med Quint om veien videre og det var godt å lande dette i god tid før vi starter oppkjøringen til neste sesong, sier sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Jansen kom til Mjøndalen før 2017-sesongen. Da var han et ukjent navn med fartstid fra Finnsnes i 2. divisjon og lavere divisjoner i hans hjemland Nederland. Han startet MIF-karriéren med et skadeavbrekk, men kom inn og spilte med bravur høsten 2017. En høst hvor de brune tok ni av ti mulige seire.

Siden den gang har han vært fast inventar i MIFs midtforsvar sammen med Sondre Solholm.

Quint står med 55 kamper og 11 mål for Mjøndalen. Hans seneste scoring kom borte mot HamKam og er av den lekre sorten. Se bare her:


Annonse fra Eliteserien: