«PT» nyansatt driftsansvarlig

Klubblegenden Per Terje Markussen har fått den nyopprettede stillingen som driftsansvarlig.

Annonse:

Klubblegenden Per Terje Markussen har fått den nyopprettede stillingen som driftsansvarlig.

Onsdag satte den tidligere storscoreren signaturen sin på en avtale med MIF Eiendomsdrift som gjør han til driftsansvarlig over anleggene til Mjøndalen IF.

Dette skjer etter at stadionsjef de siste åtte årene, Kristian Grøstad, har sagt opp sin stilling i klubben.

- Jeg føler på en måte at jeg forlater en baby, for det er jo det dette stadionet har vært for meg. En vanskelig avgjørelse, men jeg følte for nye utfordringer og har takket ja til å bli anleggsleder for Bane og Entreprenørservice. Jeg kommer til å fortsette å følge klubben tett og skal bidra på min måte også i fremtiden, sier Grøstad.

Grøstad ble ansatt i 2012 i forkant av åpningen av ny stadion. Siden den gang har stadion vært gjennom flere utbygginger – både permanente og midlertidige.

- Vi ønsker å takke Kristian for en formidabel jobb med å utvikle og vedlikeholde anlegget vårt. Han har vært sentral i arbeidet med å få Consto Arena til å bli det flotte stadionet det har blitt og vil bli savnet. Han bistår oss nå i sluttfasen av det nye tribunebygget på 3050 Solsiden og forhåpentligvis blir han å se på stadion også i fremtiden, som en frivillig, sier daglig leder i Mjøndalen IF, Svein Erik Gevelt.

Arvtakeren er ingen hvem-som-helst. Per Terje Markussen troner øverst på adelskalenderen til MIF Fotball med 419 obligatoriske kamper fordelt på 17 sammenhengende sesonger for klubben i årene 1978-1994. «PT» er dermed godt kjent i klubben og har siden han la opp også bidratt på trenersiden og hatt andre frivillige oppgaver.

- Da jeg fikk spørsmålet, var det ikke vanskelig å si ja. Kombinasjonen av miljøet, klubben og oppgavene gjorde jobben veldig attraktiv. Jeg har stor respekt for jobben som Kristian og andre har gjort og jeg er glad for at jeg har Kristian til å lene meg på i starten. Så blir min jobb å leve opp til standarden som er satt. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Per Terje.

Per Terje blir MIF Eiendsomsdrifts eneste faste ansatte. Selskapet er tidligere Mjøndalen Stadion AS og endrer formål til å ikke bare utvikle og drifte Consto Arena, men nå også flere av MIFs eiendommer samt tilby eiendomstjenester eksternt.

- Per Terje har utdannelse innen elektro og vi oppfatter ham som over gjennomsnittet praktisk anlagt. Når PT igjen i det daglige tar på den brune drakta er vi trygge på at han vil «blø» for denne som tidligere. Han er dessuten et svært kjent MIF-navn og vil skape gode relasjoner til leverandører, frivillige, supportere og alle andre som hjelper oss med drift av våre anlegg, sier styreleder i MIF Eiendomsdrift, Per Fjeld-Olsen.

Annonse fra Eliteserien: