Pressemelding

Endringer i Mjøndalen Fotballs administrasjon

Annonse:

Håvard Kleven gir seg som daglig leder i MIF Fotball

Håvard Kleven og MIF Fotball ble den 15. februar 2024 enige om at han avslutter sitt arbeid som daglig leder i klubben. Han fratrer fredag 16. februar 2024. Både Håvard og MIF beklager at samarbeidet ikke ble som forventet.

Partene er enige om at det oppsto enkelte utfordringer i samarbeid mellom daglig leder og andre i klubben. Bakgrunnen for dette kan være manglende kjennskap til klubbens kultur, lederstil og forventninger til hverandre.

Håvard Kleven er opptatt av at ikke enkeltpersoner, han selv inkludert, må komme foran klubben. Når situasjonen ble som den ble, er partene enige om at det beste er å avslutte samarbeidet raskt, slik at alle kan finne et godt spor for videre utvikling og arbeid.

Partene er opptatt av at MIF skal nå alle økonomiske og sportslige mål både for kommende og fremtidige sesonger. Partene har et godt forhold til hverandre og vil selvsagt heie på hverandre videre.

Bjørn Petter Ingebretsen tiltrer som daglig leder

I forbindelse med at Håvard Kleven slutter, blir sportslig leder Bjørn Petter Ingebretsen konstituert som daglig leder i MIF Fotball fra og med 16. februar 2024.  BP er godt kjent med rollen da han også tidligere har fungert i denne stillingen for klubben.

«Dette er en rolle jeg kjenner godt til og jeg ser på det som en selvfølge at jeg bidrar, og det aller første på agendaen blir å sikre en god oppkjøring til seriestarten i OBOS for Mjøndalen» sier BP til miffotball.no.

Spørsmål knyttet til endringene i MIF Fotball kan rettes til fungerende styreleder i Mjøndalen Fotball Pål Skistad og konstituert daglig leder Bjørn Petter Ingebretsen.

Pål Skistad: 90850378

Bjørn Petter Ingebretsen: 95024491

Annonse fra Obos-ligaen: