Praktisk info Ælv Classico

ALLE med sesongkort ved Consto Arena 2021 er hjertelig velkommen. Hvordan gjennomføres innslipp og plassering i årets Ælv Classico? Les nøye under, følg anmodninger, så går dette fint :-)

Annonse:

Alle med sesongkort ved Consto Arena er i morgen hjertelig velkommen til årets Ælv Classico. Gårsdagen gjorde at vi i morgen kan slippe inn inntil 1350 brune venner.
De færreste vil få sitt vante sete, kanskje må du sågar i morgen sitte på et annet felt enn vanlig, men hva gjør det :-)
Som kjent kan kun annethvert sete benyttes.
Vi får heller glede oss over at Norge nå så smått åpnes opp igjen, og vi sammen støtter den brune arme i å slå gutta fra Drammen :-)

De som har sesongkort på felt P og QR (3050/Dala), skal på Felt A, dvs. det gamle 3050-feltet. Dere benytter inngang 1A ved MIF-shop.

Dere som har sesongkort på felt A, skal i morgen sitte på felt D og benytte inngang 1C. Inngang 1C er ny for dagen og midt på hovedtribunen.

Dere som har sesongkort på felt B og C, skal i morgen sitte på felt B og C og benytte inngang 1B. Inngang 1B er midt på hovedtribunen.

Dere som har sesongkort på felt D, skal i morgen sitte på felt D og benytte inngang 1C. Inngang 1C er ny for dagen og midt på hovedtribunen.

Dere som har sesongkort på ståtribunen, skal i morgen sitte på felt E, F, G, H og I. Dette er tribunen hvor normalt bortesupporterene er. Dere skal benytte inngang 2, som normalt er borteinngang.

Dere som har sesongkort på felt J, K, L, M og N, skal i morgen sitte på felt J, K, L, M og N. Dere skal benytte inngang 3. Som vanlig mao.

Dere som har sesongkort på felt O, skal i morgen sitte på felt O og P. Dere skal benytte inngang 4. Som vanlig mao.

Selv om det ikke er påkrevd med munnbind i morgen, anmoder vi allikevel alle om å benytte dette på stadion til og fra sitt sete. Det oppfordres også til bruk av antibac, som er satt frem.

Møt opp, vær smidig og vis hensyn, så blir dette garantert en flott opplevelse!


 
 

Annonse fra Obos-ligaen: