Isaac Twum var hjemmelagets beste spiller i kampen mot Sandefjord 19. september.

Poengdeling mot Sandefjord

Sandefjord skåret på sin eneste sjanse i første omgang, men MIF slo tilbake etter pause.

Annonse:

Det endte med poengdeling, men MIF hadde flest sjanser og burde vunnet kampen. Første omgang var relativt sjansefattig, men det lille som var å skrive hjem om, var det hjemmelaget som produserte. Men så skjedde det som er typisk at skjer for lag som ligger der vi ligger på tabellen – mot spillets gang skåret motstanderen.

Klokka begynte å nærme seg 45 minutter da Sandefjord var på en sjelden visitt i målgården, og da Kent Håvard Eriksen blokkerte et skudd etter at Sosha Makani ikke klarte å rydde unna en høy ball på ordentlig vis, ble det hjørnespark. Og på den dødballen glemte vi bort Marc Vales på bakerste stolpe. Andorras landslagsmann dundret til da han fikk sjansen, og ballen gikk i mål. Dermed ledet bortelaget på Consto Arena.

Og da Fredrik Brustad ikke klarte å sette ballen i mål etter en bærtur fra Jakob Storevik på overtid av omgangen, så var det klart at det var gjestene fra hvalfangerbyen som tok med seg ledelsen inn i garderoben etter førte omgang.

I pausen gjorde MIFs trenerteam to bytter, og særlig Martin Rønning Ovenstad satte virkelig fart på laget da dommeren blåste i gang kampen siste 45 minutter. Bruntrøyene tok virkelig grep om kampen, og etter 61 minutter ga det uttelling da Kent Håvard Eriksen fikk avslutte etter et hjørnespark. Skuddet var hardt, og via Markus Nakkim var utlikningen et faktum.

Tro ikke at lufta gikk ut av MIF etter målet. Hjemmelaget kjørte på, og Sandefjord slet for å holde skuta flytende. Men vestfoldingene klarte å ri av stormen, og det endte med poengdeling på Consto Arena. Det kan bortelaget si seg mest fornøyd med, men det var mye positivt spillemessig å ta med seg videre for Mjøndalen til de neste kampene.

Markus Nakkim og Kent Håvard Eriksen jubler for målet de skåret sammen. Foto: Terje Pedersen / NTB
Markus Nakkim og Kent Håvard Eriksen jubler for målet de skåret sammen. Foto: Terje Pedersen / NTB

 

Annonse fra Obos-ligaen: