Permitterer hele spillertroppen

Alle i klubben er nå berørt av permitteringer.

Annonse:

Fredag ble det sendt ut permitteringsvarsel til alle a-lagsspillere i Mjøndalen. Frem til 29. mars har troppen vært sykemeldt grunnet myndighetsbestemt karantene.

- Med bakgrunn i denne ekstreme situasjonen som har oppstått og at vi ikke får trent og jobbet sammen, var permittering et valg vi måtte ta. De økonomiske konsekvensene som dette medfører med tanke på reduserte inntekter gir oss også utfordringer. Det var selvsagt en avgjørelse som ble tatt med tungt hjerte og per i dag er alle i klubben, både administrasjon, akademi, spillere og trenere berørt, sier daglig leder, André Nevstad.

For en drøy uke siden ble alle i administrasjonen og akademiet, helt eller delvis permittert. Det samme vil gjelde for støtteapparatet rundt a-laget fra og med neste uke.

- Det er viktig å sikre klubbens videre drift, sikre arbeidsplasser til både spillere, trenere og administrasjon, og vi skal stå oss gjennom denne krevende perioden sammen. Jeg er overbevist om at dette skal vi klare. Vi som klubb skal gjøre vårt beste for å ivareta alle våre ansatte på en best mulig måte i denne perioden. Vi har heldigvis mange tilhengere, supportere og frivillige i og rundt klubben som heier på oss og støtter oss på en fantastisk måte, sier Nevstad.

Spillerutvalget i Mjøndalen har vært orientert underveis og kommet med innspill, vi har hatt en god og fin dialog gjennom hele denne perioden. Mjøndalen setter stor pris på forståelsen som spillerne viser.

- Spillerne mottar ikke nyheten med glede, men forstår samtidig at dette kan hjelpe klubben. Spillerne har vært overraskende solidariske og uegoistiske i møtet med denne utrygge situasjonen. De håper at vi snart kan komme tilbake på treningsfeltet for igjen å gi gode opplevelser til lokalsamfunnet som vi oppfatter bryr seg om oss, sier leder for spillerutvalget, Christian Gauseth.

Annonse fra Eliteserien: