Øverby forlenger

Sivert Øverby har skrevet under på ny kontrakt med MIF ut 2024-sesongen.

Annonse:

- Sivert er en spiller vi har store forventninger til, og han er i stadig utvikling. I tillegg til de sportslige kvalitetene sine er han også en fantastisk person som vi ønsker å ha med oss i lang tid fremover, sier BP til miffotball.no.

I fjor utmerket Sivert seg med flest målgivende pasninger for et MIF som periodevis slet tungt med det offensive spillet. Og det er noe Kevin Nicol merket seg.

- Ja, Sivert har en fantastisk venstrefot, og det har vi sett en del av i vinterens treningskamper også. Jeg har store forventninger til Sivert i år, og ny kontrakt vil gi ham stabilitet til å utvikle seg videre. Potensialet hans er stort, og nå handler det om at han kan få stabilisere seg på toppnivået sitt. Da vil vi få stor glede av Sivert i 2023-sesongen, sier hovedtreneren.

Spilleren selv er også fornøyd.

- Jeg er veldig takknemlig for å få fornyet tillit i MIF og en lengre kontrakt. Det er noe jeg har ønsket meg i og med at trives så godt i klubben. Her får jeg utvikle meg både som individ og som fotballspiller, og mener at jeg har mye å bidra med på banen og i spillergruppa. Nå gleder jeg meg til seriestart og tror vi går spennende og positive tider i møte, sier Sivert.

Vi gleder oss også til fortsettelsen og ser frem til både flere mål og mange målgivende pasninger også i 2023!

Annonse fra Obos-ligaen: