damelag

Opprykksjagende damer

Førstkommende lørdag skal samarbeidslaget Mjøndalen/Solberg SK spille første kvalikkamp om opprykk til 3.divisjon 2024.

Annonse:
Uten navn-3.png

Sesongen til Mjøndalen/Solberg SK avsluttes med en spennende kvalifisering der to kamper mot Flint avgjør om det blir opprykk og spill i 3.divisjon neste år.

Lørdagens bortelag har levert en fantastisk sesong med imponerende 17 seiere på 20 kamper så det er et meget godt lag som venter oss i kvaliken, men høsten på Consto pleier å være brun så møt opp på lørdag og hjelp jentene frem til seier.

Selv om Strømsgodset 2 vant årets divisjon kan de ikke rykke opp da Strømsgodset 1 ikke klarte å rykke opp til 2. div. 

 

MIF damer.png

Har levert en flott sesong

MIFs sportssjef og fungerende daglig leder Bjørn Petter Ingebretsen er meget imponert over trenerteamet og resultatene samarbeidslaget har levert i år.

- Det er helt fantastisk at vårt samarbeidslag skal spille kvalik om opprykk til 3. div. De har hatt en flott sesong med mange seiere i 4. div og i 5. divisjon er de ubeseiret.  Vi ser frem i mot 2 spennende kamper mot Flint. Møt opp på Consto lørdag kl 1500 avslutter Bjørn Petter

 

 

Lave skuldre

Lagleder for Mjøndalen/Solberg SK Lars Dragset har trua på at de skal kunne klore bra fra seg.

- Vi var heldige som fikk kvaliken servert på grunn av Strømsgodset, så vi går inn til denne kampen med lave skuldre og masse energi. Flint har større press på seg til å rykke opp så her skal vi bare kose oss. 

Lars melder også om litt sykdom, men ikke noe alvorlig så alle er tilgjengelige for å kunne bidra på lørdag.

 

Samarbeider om damefotballen:

Mjøndalen/Solberg SK gir gode utviklingsmuligheter for jenter som vil spille fotball, og mener at det er riktig å samarbeide for å løfte fotball for jenter og kvinner i denne delen av kommunen. For sesongen 2023 er det meldt på to lag – ett i fjerde divisjon og ett i femte divisjon. 

Solberg SK har flere års erfaring med å drifte fotball for damer, mens Mjøndalen har fagkompetanse fra toppfotballdrift. Og begge klubbene har et felles ønske om å løfte fotball for damer og å gi et godt tilbud

Det er også Solberg SK som skal administrere lagene i denne perioden.
Inntil videre vil lagene ligge under breddeavdelingen i Mjøndalen.

 

 

Uten navn-3.png

 

Annonse fra Obos-ligaen: