Opprykksfeiring på Isachsen stadion

Bluss, trommer og synging er ikke hverdagskost i 4. divisjon, selv ikke på Isachsen stadion. Men mandag kveld opplevde vi det da MIF2 formaliserte opprykket fra divisjonen.

Det var nabo Steinberg som fikk unngjelde, og til tross for åtte baklengs, nøler vi ikke med å utnevne deres målvakt til lagets beste den første kvelden i oktober

Forutsetningene før kamp var greie – hvis hjemmelaget tok poeng, ville (høstens første?) opprykk være i boks for Mjøndalen. Og til tross for et tett kampprogram mønstret vi igjen et sterkt lag med flere innslag fra A-laget.

Men det var Steinberg som kom til kampens første sjanse. Tidligere Mjøndalen-spiller Rudi Holloman fyrte av fra rett utenfor sekstenmeteren, og George Bokwé måtte ut i full strekk for å slå ballen til hjørnespark.

Hjørnesparket ble imidlertid resultatløst, og derfra og ut var det stort sett hjemmelaget det dreide seg om. Etter et par store sjanser satt endelig skåringen da Sebastian Horn Knutsen brukte sin ekstreme hurtighet til å fosse frem på sin høyre side. Han slo inn i feltet, og der kom Dio på bakre stolpe. Han har vært på opprykksjakt før og senket røde motstandere, og var igjen klinisk i sin avslutning. 1-0 til Mjøndalen.

Fem minutter senere var Henrik Gulden frempå og banket inn 2-0 på et langskudd. Det skulle også bli pauseresultatet, og duften av opprykk begynte så smått å spre seg mellom den sedvanlige lukten av bløyta og vafler.

I pausen gjorde vi samtlige sju bytter som er tillatt på dette nivået, og det var sultne innbyttere som hadde latt seg friste av opprykkslukt. Allerede etter seks minutter av andreomgangen var ledelsen doblet.

Først kunne Mathias Moldjord sette ballen kontrollert ned i lengste hjørne etter et lekkert gjennomspill fra Alfred Scriven, før Sebastian Horn Knutsen skåret sitt andre mål for kvelden på akkurat samme måte som 3-0 kom kun minuttet senere. Hadde dette vært fjernsyn, ville vi trodd det var reprise av 3-0.

Så var det Boyes tur til å komme på skåringslista. Det var spilt 63 minutter da han klarte å sette ballen i mål etter en trippelsjanse. Minuttet etter var Sebastian Horn Knutsen frempå igjen og la på til 6-0 med sitt andre mål for kvelden.

Mjøndalens syvende mål ble skåret av Mads Gundersen etter 81 minutter, før Mathias Moldjord igjen var klinisk og fastsatte sluttresultatet til 8-0 et par minutter før full tid. Dermed var opprykket i boks med god margin og fire kamper igjen å spille.

Neste kamp går borte mot Åssiden 2 tirsdag 9. oktober – ingen grunn til å sitte hjemme når man kan varme opp med dagens middag (m/kaffe) på Ligo-stua før avspark kl. 19:00 på Åssiden stadion!