Kristian Lien solgt til FC Groningen

Etter en god vårsesong har det de siste måneder vært knyttet stor interesse rundt vår spiss Kristian Lien. Det har vært interesse fra både inn og utland, bekrefter styreleder Tom Henrik Rogstad.

Annonse:

Og det er med glede og stolthet MIF nå kan informere om enighet med nederlandske FC Groningen og en permanent overgang for Kristian Lien.

Styreleder Tom Henrik Rogstad kan fortelle at vi nå gjør et historisk salg.

- Kristian har prestert kamp etter kamp og tar ferie som toppscorer i OBOS-ligaen. Vi som klubb skal ikke stå i veien for våre unge talenter - når den rette muligheten byr seg. Det har vært interesse fra flere klubber, men FC Groningen har virkelig ønsket seg Kristian. Dialogen med FC Groningen har vært god - og det samme har dialogen Bjørn Petter Ingebretsen og jeg har hatt med Kristian og hans agent Mikail Adampour. Igjen viser Mjøndalen at vi er en selgende klubb og en klubb unge talenter med god sikkerhet kan se til for å ta det neste steget, forteller Rogstad.

Dette er den tredje spilleren MIF selger ut i Europa på to år. Tidligere har Sondre Solholm Johansen fått muligheten i skotske Motherwell, mens Lars Olden Larsen ble solgt til Nizjnij Novgorod. Alle disse overgangene viser at MIF jobber godt med spillerutvikling.

Personlige betingelser og medisinsk test gjenstår før Lien slutter seg til sin nye klubb.

Annonse fra Obos-ligaen: