Logo

Nytt tap for MIF 2

MIF2 tapte også mot Grei i Norsk Tipping-ligaens avdeling 2 mandag kveld.

Det var med en viss optimisme vi reiste til Oslo og Groruddalen for å møte hjemmelaget, som var det eneste laget vi ikke hadde spilt mot i årets serie. Og kun noen steinkast fra den sterkt trafikkerte riksvei 4 – Trondheimsveien – lå Greis hjemmebane i kanten opp mot Lillomarka, sannelig en oase midt i den folkerike Groruddalen.

Kampen begynte bra for oss. Grei var greie og gav oss store rom på sidene det første kvarteret. Etter drøyt ti minutters spill fikk vi også en stor sjanse, men Grei reddet Frank Bamenyes avslutning på streken.

Det fysisk sterke Grei-laget begynte etter hvert å forstå at de gav oss for store rom. Vi slet med å løse opp deres forsvarsspill når de nå hadde tettet igjen på sidene, og spilte ballen for mye inn mot midten av banen, hvor det var tett befolket. De var også farlige på dødball da deres gjennomsnittsvekt per spiller nok var en del mer enn vår. Etter et kvarter var det vår tur til å redde på streken idet de kom først på et hjørnespark.

Etter en halvtimes spill satt skåringen for hjemmelaget. Igjen var det en dødball hvor vi ble for små. Denne skribenten hadde i sitt stille sinn tenkt at det første målet ville være helt avgjørende for resultatet i denne kampen, men våget ikke fortelle det til noen andre. Han skulle likevel få rett – Grei hadde nå fått kampen inn i sitt spor, og vi ble antakelig for jagende i vårt spill. Vi klarte ikke spille et enkelt spill og kom ikke nærmere skåring innen dommeren blåste for pause.

Andre omgang begynte dårlig for oss. Etter syv minutter klarte vi ikke klarere en relativt enkel ball, og Grei hadde få problemer med å lage sitt andre mål for dagen. Vi ville ventelig ha bedre utholdenhet enn det fysiske Grei-laget, men det var ikke nok til at vi klarte å komme tilbake. De holdt ut, og vi kom dessverre ikke i nærheten av å skåre i andre omgang. Dermed ebbet kampen ut med 2-0 til hjemmelaget.

Det er nå én kamp igjen før Norsk Tipping-ligaen tar en liten ferie. Neste kamp går hjemme, og det er Drøbak-Frogn som kommer på besøk til Consto Arena. Ukedagen er mandag, datoen er 15. juli og tidspunktet for avspark er 19:00. Møt opp hvis du ikke er på ferie