Nytt forsøk på opprykk for Solberg SK/Mjøndalen

lørdag 17. februar spiller Solberg SK/Mjøndalen kvalik mot IK Gimletroll

Annonse:

Jentene er godt i gang med årets oppkjøring og har levert flere gode treningsuker etter oppstarten på nyåret. Det er en motivert og treningslysten gjeng som etter rapportene leverer gode prestasjoner på hver trening. Vi har tatt en prat med trenerne før kvalikkampen mot Gimletroll. 

- Vi har det utrolig morsomt sammen, og vi i støtteapparatet opplever at det er mye bra på gang med en flott spillergruppe som virker skikkelig giret på å legge ned jobben som må gjøres for å få til en fotballsesong vi kan være skikkelig stolte av, sier Lars Dragset, som er lagleder for Solberg SK/Mjøndalen.

Tidligere denne måneden fikk de beskjed om at det var et lag fra 3. divisjon som hadde trukket seg, og derfor ville de få nok en kvalikkamp. IK Gimletroll er motstander og kampen spilles på nøytral bane Uredd kunstgress kl 15:00

- Vi har klokkertro på at jentene er gode nok til det og jobber utrettelig mot målet vårt som er å vinne den kampen. Uansett utfall jobber vi knallhardt mot ambisjonene som er satt: etablere oss! Utvikle oss, opprykk! rett og slett ta opp kampen med de beste i regionen på sikt og gi enda flere lokale jenter muligheter til å spille utviklende og morsom fotball på et bra nivå, sier lagets trener Tommy Jørgensen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: