Nytt cupdrama

Med nød og neppe karret Mjøndalen seg videre til tredje runde i NM.

De brune slapp med skrekken i første runde borte mot Flint Tønsberg. 3. divisjonslaget holdt MIF til ekstraomganger før det sprakk for vestfoldingene.

Det ble en ny thriller i Vestfold onsdag, da det var 2. divisjonslaget Fram Larvik som stod for tur.

Hompetitten

Det sies at "gresset ikke er grønnere på den andre sida". Det stemmer neppe for herrene på Fram Larvik, for den "gressmatta" de har klart å produsere frem på hjemmearenaen vitner lite om at det spilles fotball der. Og det skulle prege mye av kampen.

Det ble brått slutt på gjennombruddspasninger og lekne touch. Inn med langballer og sklitaklinger. En stil MIF-gutta i liten grad trives med.

Likevel var det Mjøndalen som skapte det aller meste i løpet av kampen. Bojang førte MIF tidlig i føringen, før et mesterlig langskudd ga utligning rett før pause. Andre omgang ga ikke uttelling for noen av lagene. Et lite under var det at de brune ikke scoret både ett og fem mål.

Quint matchvinner

Ekstraomgangen startet på verst tenkelig vis. Hjemmelaget pumpet inn i feltet. Mjøndalen med tellefeil og en god dose sløvhet sørget for at Fram Larvik en stund ledet kampen. Andreas Hellum dukket opp på en retur i andre ekstraomgang og sørget for 2-2.

Så var det Quint Jansens tur til å avgjøre det hele etter 118 minutter og 40 sekunder med Drillo-fotball. Jansen var blitt flyttet opp som spiss de siste minuttene og det viste seg å være et sjakktrekk. Han pirket ballen i mål, gjennom beina på en ellers god Fram-målvakt.

Og mer rakk man heldigvis ikke i Larvik denne onsdagskvelden.

Fram Larvik - Mjøndalen 2-3 e.e.o