NYG Reklame ny generalsponsor

Skal hjelpe Mjøndalen til å bli mer digitale.

Annonse:

MIF Fotball og NYG Reklame har inngått et treårig samarbeid og NYG blir samtidig generalsponsor i klubben.

- Vi i Mjøndalen er veldig fornøyd med å lande en stor samarbeidspartner i NYG Reklame. Vi har et stort behov for å bli mer digitale og dyktigere i vår markedsføring av klubben og a-laget og her har vi truffet krysset med NYG. De er et ungt og fremadstormende reklamebyrå med den samme posisjonen i markedet som oss – ikke størst, men sultne og fulle av innsats og lagånd. I tillegg flytter de snart til Mjøndalen, noe som er udelt positivt for oss, sier kommersiell leder i MIF Fotball, Ole Sivertsen.

Daglig leder og gründer, Sondre Nygård, ser frem til å løfte frem de gode historiene og sørge for enda flere mennesker på kamp når serien starter.

- Vi ser frem til et svært spennende samarbeid med MIF Fotball. I tiden fremover skal vi gjøre vårt ytterste for å bidra til at MIF når sine mål, samtidig som vi skal ha det gøy på veien. Slik vi ser det har vi mye til felles med MIF og deres mentalitet. Vi har begge en rolle som «underdog» og en genuin tro på at kollektiv laginnsats kan flytte fjell, sier Nygård.

Samtidig som NYG kommer inn som samarbeidspartner, forlenges avtalen med Tankespranget. Tankespranget er strategisk partner til MIF Fotball og vil samarbeide med både NYG og MIF. Tankespranget består av Svein Holter og Trine Bille Holter, som har samarbeidet med klubben i mange år gjennom Oktan Reklamebyrå.

- Vi har hatt gleden av å delta i arbeidet med omdømmeutviklingen av MIF siden 2012. Grunnlaget som ligger i klubbens verdier og holdninger gjør jobben både morsom og interessant. I kommunikasjonsjobben ser vi at det nettopp er den jordnære og ujålete profilen i MIF som appellerer til både publikum og sponsorer. Dette har vært grunnlaget for å skape et underholdene og utfordrende markedsuttrykk, med mål om å fylle tribuner og lykkes med sponsorsamarbeidet, sier Trine og Svein i Tankespranget.

NYG Reklame

  • NYG er et kreativt kommunikasjonsbyrå.

  • NYG hjelper bedrifter med å bli mer synlige og meningsfulle for deres målgruppe. Dette gjøres gjennom strategisk design, webutvikling, film & foto, innholdsmarkedsføring og annonsering.

  • Fra kontorene i Solbergelva (snart Mjøndalen) og Sigdal jobber de med alt fra lokale bedrifter til internasjonale selskaper.

Tankespranget

  • Tankespranget  AS jobber med strategi, rådgivning, forretningsutvikling og prosjektledelse.

  • Engasjement og begeistring  er grunnlaget for suksess i markedskommunikasjon. Ord kan være alt eller ingenting. Fortellinger engasjerer, eller ikke.

  • Reklameflater forteller ingenting alene. Godt innhold trumfer det meste.

Annonse fra Eliteserien: