Ny unggutt med proffkontrakt

Den unge angrepsspilleren Sander Bratvold fra Tyristrand har skrevet under proffkontrakt med MIF.

Annonse:

Sander viste svært lovende takter mot god motstand da han fikk debutere for A-laget i treningskampen mot Sandefjord 18. februar. Han fylte seksten år for en drøy måned siden, og er ifølge Eirik Sande Kristoffersen en dedikert gutt med bunnsolide holdninger.

- I debuten sin viste han et stort potensial gjennom å komme til store sjanser. Dessverre ble det ikke skåring i den kampen, men han viste at han er målfarlig. Han har et stort ønske om å bli bedre og trener hardt for å forbedre seg hver dag, sier toppspillerutvikleren som også legger til at Sander er hurtig, uredd og har mye kraft i kroppen.

- Et av de største talentene i MIF

Jan-Remi Dalen forteller at MIF nå skriver kontrakt med et av de kanskje største talentene i klubbens nyere historie.

- Han er en spennende spiss med mange ferdigheter – Sander er rask, kraftfull og god i kombinasjonsspillet, og dersom han skal sammenliknes med de beste i verden er det kanskje Erling Braut Haaland han kan minne om.

Denne uken debuterte Andreas Fotland på G16-landslaget, og Sander Bratvold er også i diskusjonen her. Og det er en fjær i hatten ikke bare for MIF, men for hele Buskerud-modellen, sier Dalen.

- Våre gode akademitrenere får jobbe med regionens beste ungdommer, og nå ser vi virkelig at dette arbeidet begynner å høste frukter. Jeg ser ikke vekk fra at Sander kan få sitt gjennombrudd i OBOS-ligaen allerede i år, det blir virkelig spennende å følge ham i tiden som kommer, avslutter MIFs ansvarlige for spillerlogistikk.  

Annonse fra Obos-ligaen: