Ny midtstopper klar

Den kosoviske midtstopperen Leotrim Bekteshi har skrevet under kontrakt med Mjøndalen IF.

Annonse:


Bekteshi er født i Tyskland i 1992 av foreldre fra Kosovo. Han spilte sist for FC Prishtina i Kosovo, og var blant annet på banen da laget møtte Bodø/Glimt i fjorårets UEFA Conference League. Klubben ble forrige sesong seriemester i Kosovo og Bekteshi har vært fast på laget de tre siste sesongene. Han fikk også en landskamp – mot Sverige – i januar 2020.

Ansvarlig for spillerlogistikk i Mjøndalen, Jan-Remi Dalen, forteller at klubben nå henter en midtstopper uten utpregede svakheter.

- Han er en god midtstopper som har internasjonal rutine og vært på årets lag i hjemlandet tre år på rad. I Leo får vi en trygg og solid spiller som gjør jobben. Vi får inn rutine i et ungt forsvar og en spiller med internasjonal erfaring.

Knallsterk CV

Bekteshi har flyttet til Norge fordi kona bor i Drammen, og kommer med en knallsterk fotball-CV.

- Vi velger å signere ham for at vi ikke skal bli for tynt besatt på stopperplass. Utenom ham har vi kun tre stoppere i klubben, og det er i snaueste laget med tanke på skader og spillere som kan være aktuelle for andre klubber. Dessuten er Sivert Øverby også et alternativ på venstreback, sier Vegard Hansen, som understreker at dette ikke betyr at klubbens ungdomssatsing kastes på båten.

- Det er en gunstig signering for oss, både økonomisk og sportslig. Leo kommer inn med stor rutine og har internasjonal erfaring som han kan dele med våre yngre spillere. Dersom unge spillere skal utvikle seg, må de også ha rutinerte lagkamerater de kan høste erfaringer fra.

Vi ønsker Leotrim Bekteshi velkommen til MIF!

 

Annonse fra Obos-ligaen: