Ny mann på laget

Rune Dokken nyansatt i markedsavdelingen.

Annonse:

Mandag hadde Rune Dokken sin første offisielle arbeidsdag som ansatt i MIF Fotball. Han skal jobbe i markedsavdelingen både innen privat- og bedriftsmarkedet og får stilling som salgssjef.

Han er dedikert, engasjert, lokal og har kompetansen til å heve vår organisasjon

— Kenneth Karlsen

Rune kommer fra Bergans hvor han har jobbet siden 2001 i forskjellige roller, den seneste tiden som Nordisk Markedssjef.

- Jeg ser frem til å jobbe med noe som jeg er veldig interessert i og få lov til å være med på den eventyrlige reisa klubben nå igjen er på. Samtidig gleder jeg meg til å bli bedre kjent med sponsorer, samarbeidspartnere og MIF-patrioter av alle slag. Klubben er viktig både for næringslivet og lokalpatriotismen og jeg gleder meg stort til å være med å legge forholdene tilrette på Isachsen stadion for alle med brunt hjerte, sier Rune.

Daglig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen, ser frem til å høste av Runes kompetanse og arbeidskraft.

Jeg har vært brun supporter hele livet og gleder meg stort til å få være med på MIF-laget

— Rune Dokken

- Rune oppfyller alle våre krav til ansatte i administrasjonen. Han er dedikert, engasjert, lokal og har kompetansen til å heve vår organisasjon. En "medspiller" vi virkelig gleder oss til å se hva kan tilføre oss, sier Karlsen.

Rune er for de fleste ivrige supportere ikke noe ukjent fjes. Han har hatt sesongkort på stadion i en årrekke og er heller ikke fremmed for å dra på borteturer. Selv da a-laget strevde i lavere divisjoner, så var Rune på plass på de aller fleste kampene.

- Jeg har vært brun supporter hele livet og gleder meg stort til å få være med på MIF-laget og det som forhåpentligvis blir mange år i Eliteserien, sier Rune.

Vil du vite mer om hva et sponsorsamarbeid med Mjøndalen kan innebære? Ta kontakt med Rune: [email protected]

Annonse fra Eliteserien: