Ny leder for Sparebanken Øst Akademiet

MIF Fotball har nå ansatt sin nye akademileder. Morten Mundal vil ta over stafettpinnen etter Arne Marcussen fra 01.juli.

Annonse:

MIF Fotball har i løpet av våren gjennomført prosesser for ansettelse av sin nye leder for Sparebanken Øst- Akademiet. Klubben er nå svært glad for å kunne annonsere at Morten Mundal nå er ansatt. 

- Jeg gleder meg stort til å ta fatt på jobben i MIF Fotball. Det er en både spennende og omfattende jobb. Arne Marcussen har gjort en fantastisk jobb med å bygge opp akademiet, og jobben min nå blir å forvalte og utvikle klubbens akademi videre i tråd med klubbens strategier og planverk. Jeg ser også frem til å jobbe i en klubb med mange veldig flinke folk i ulike deler organisasjonen, og ikke minst i et stort fotballfaglig miljø. Det vil selvfølgelig bli vemodig å forlate NFF Buskerud etter 16 år, men nå ønsker jeg å teste ut nye utfordringer i en av toppklubbene i Drammen og føler timingen er riktig, sier Morten Mundal

Mundal kommer fra stilling som KA Trenerutvikling i NFF Buskerud, og har tidligere også bakgrunn fra rollen som KA Klubbutvikling i kretsen.

- Vi er svært glad for å få Morten til oss, og gleder oss til å ta nye steg og utvikle klubben ytterligere sammen med han. Morten har gjennom sin jobb i NFF Buskerud god erfaring med ledelse i en fotballklubb, etablert et stort nettverk og har et brennende engasjement for fotball. Fra vårt ståsted er det et svært godt utgangspunkt for videre utvikling av akademiet og klubben, forteller sportssjef Bjørn Petter Ingebretsen. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: