Ny bortseier

Amahl Pellegrino var tungen på vektskåla borte mot Jerv.

Mjøndalen fryktet tunge forhold på Levermyr stadion søndag ettersom det var meldt kraftige regnbyger før og under kampen. Men det verste regnet uteble og kampen ble derfor ikke noen kopi av fjorårets kvalikfadese.

Og hjemmelaget starter friskest med flere god raid på kantene. Heldigvis for de brune sløste Jerv bort mulighetene.

Iskaldt av Pelle

Èn som var langt mer effektiv var Amahl Pellegrino. Etter drøye halvtimen kontret Mjøndalen anført av Mathias Fredriksen. Han fant en umarkert Pelle inne i boksen. Han tok seg tid, siktet og bredsidet ballen mellom beina på Jerv-forsvareren og i mål. 0-1.

Etter pause kom Boye til to gigantmuligheter. Først alene med Jerv-keperen skøt han ballen i stolpen. Så ble han lagt opp rett foran mål av Pellegrino, men da vartet keeperen opp med en feberredning. Utrolig at ingen av de sjansene ble omsatt til mål.

Forspilte sjanser

Jerv var heldigvis også i sløsehjørnet. En rekke store sjanser ble blåst utenfor mål. Jerv skapte faktisk ikke én sjanse hvor de traff mellom stengene. Likevel var de svært nære en utligning.

Totalt sett en meget god bortekamp mot en guffen motstander. Mjøndalen-spillerne jobbet hardt for hverandre hele kampen gjennom og var hakket hvassere enn motstanderen foran mål.